Ugrás a tartalomra
💥 ❗️Még van szabad készletünk, rendelés után átvehető, szállítható, lerakható! ✅ 💥
💥 ❗️Van szabad készletünk, rendelés után átvehető, szállítható, lerakható! ✅ 💥

DECKO Járólapokról

A DECKO kompozit fát úgy tervezték, hogy tartós és alacsony karbantartási alternatívát kínáljon a hagyományos fákhoz kültéri életmód-projektekhez. Kifejezetten a szélsőséges helyi éghajlatra tervezték és tesztelték, úgy néz ki és olyan a hatása, mint a természetes fának, ám egyik tipikus fa-karbantartási és tartóssági szemponttól sem szenved.

A DECKO kompozit fa 95% -ban újrahasznosított anyagokból áll, beleértve 55% keményfát. Időjárás-, folt-, termesz- és UV-álló. A DECKO karcálló, hacsak nem szándékosan készül, nem hasad, könnyű és gyakorlatilag nem igényel karbantartást. Nem rothad és nem vonzza a penészgombákat, még nedves környezetben sem, például medencéknél. Csúszási ellenállása R10, ezáltal tökéletes anyag a medencefedél számára. Soha nem kell olajozni, festeni így élettartama alatt nincs szükség erõs vegyszerekre és plusz költségekre. Továbbá tízéves lakossági garancia és hétéves garancia vonatkozik a kereskedelmi használatra.

DECKO jellemzői

  • R10 besorolású csúszásgátló
  • Nem mozdul el, nem hasad, nem reped, nem rothad
  • Lisztharmat, termeszek és foltállóak
  • Vízálló
  • Moduláris lapos csomagolás
  • Nincs szükség csavarokra vagy ragasztóra
  • Szakember nélkül gyorsan telepíthető
  • Alkalmas bármilyen lapos, szilárd felületre
  • 10 éves fogyasztói garancia

A DECKO deszkák elegáns földes színválasztékban kaphatók, és négyféle felülettel rendelkeznek - fadara, csiszolt, reeds és fa textúrájú. Az összes deszkás stílus szorosan utánozza a természetes fa megjelenést, és gyakorlatilag ugyanúgy fogja érezni magát, mint a hagyományos fán mezítláb.

 

A DECKO Járólap szerkezete

Számos kompozit fa márka olyan szilárd magot használ fel, amelynek külső felülete vagy héja a fa kikészítést és textúrát tartalmazza.

Először is biztosítja a termék teljes konzisztenciáját szín, forma és kivitel szempontjából. Az anyag egészen a táblán keresztül azonos, nem csak a felületkezelés. A furnérlemezek mély karcolása a felület áthatolását a magrészbe, amely véglegesen hegesíti a felületet, míg a karcolódott DECKO táblákat általában könnyű csiszolással rögzíthetik.

 

Az egyedülálló, rejtett rögzítőrendszerünkkel a burkolat képes a rugalmasságra, valamint alkalmazkodik a környezeti levegő hőmérsékleti változásainak kiszélesedéséhez és összehúzódásához. 

A DECKO célja, hogy a hagyományos fa minden előnyét biztosítsa, és hátránya ne legyen. Gyakorlatilag karbantartásmentes, költséghatékony és elegáns kültéri lakóépítési projektekhez a DECKO a választott termék.