Ugrás a tartalomra
💥ÚJ DECKO TERMÉKEK 💥 DURANTE JÁRÓLAPOK 💥 VERDURE KERTEK 💥 SOUNDSCAPE AKUSZTIKUS FALAK 💥
💥ÚJ DECKO TERMÉKEK 💥 DURANTE JÁRÓLAPOK 💥 VERDURE KERTEK 💥 SOUNDSCAPE AKUSZTIKUS FALAK 💥

DECKO Járólapokról

A DECKO kompozit fát úgy tervezték, hogy tartós és alacsony karbantartási alternatívát kínáljon a hagyományos fákhoz, kültéri életmód-projektekhez. Kifejezetten a szélsőséges helyi éghajlatra tervezték és tesztelték, úgy néz ki és olyan is a hatása, mint a természetes fának, ám egyik tipikus fa-karbantartási és tartóssági szemponttól sem szenved.

A DECKO kompozit fa 95%-ban újrahasznosított anyagokból áll, beleértve 55% keményfát. Időjárás-, folt-, termesz- és UV-álló. A DECKO karcálló, hacsak nem szándékosan készül, nem hasad, könnyű és gyakorlatilag nem igényel karbantartást. Nem rothad és nem vonzza a penészgombákat, még nedves környezetben sem, például medencéknél. Csúszási ellenállása R10, ezáltal tökéletes anyag a medencefedél számára. Soha nem kell olajozni, festeni így élettartama alatt nincs szükség erős vegyszerekre és plusz költségekre. Továbbá tízéves lakossági garancia és hétéves garancia vonatkozik a kereskedelmi használatra.

DECKO jellemzői

  • R10 besorolású csúszásgátló
  • Nem mozdul el, nem hasad, nem reped, nem rothad
  • Lisztharmat, termesz és foltállóak
  • Vízálló
  • Moduláris lapos csomagolás
  • Nincs szükség csavarokra vagy ragasztóra
  • Szakember nélkül gyorsan telepíthető
  • Alkalmas bármilyen lapos, szilárd felületre
  • 10 éves fogyasztói garancia

A DECKO járólapok elegáns földszínekben kaphatók, bordázott felülettel. A természetes fa látszatát és érzetét nyújtja.

 

A DECKO Járólap szerkezete

A járólapok lécei teljes anyagában színezett, nem csak a külső felületete.Az esetlegesen karcolódott felületet, durva csiszolópapírral könnyedén újjá varázsolhatjuk.

 

Mind a négy oldalon rögzítő klipszek biztosítjá a stabil öszzekapcsolódást, valamint a lapoknak van egy kis felxibilitása is, ami a kisebb talajegyentlenségeket képes kiküszöbölni. A lécek közötti rések pedig biztosítják a megfelelő helyet az esetleges hőingadozásból adódó méretváltozásra.

A DECKO célja, hogy a hagyományos fa minden előnyét biztosítsa, nnak hátrányai nélkül. Gyakorlatilag gondozásmentes, költséghatékony és elegáns kültéri terek burkolásához a DECKO a jó választás.