Fraud Blocker Visszavásárlási feltételek (Refund Policy) — DECKO Hungary
Ugrás a tartalomra
💥 Készletkiárusitás - AKCIÓK💥10-20% kedvezmény az SPC Padlóra💥Vegyél többet spórolj többet 💥 800,000 Ft felett 15%, 1,500,000 Ft felett 20%
💥 Készletkiárusitás - AKCIÓK💥10-20% kedvezmény az SPC Padlóra💥Vegyél többet spórolj többet 💥 800,000 Ft felett 15%, 1,500,000 Ft felett 20%

Visszavásárlási feltételek (Refund Policy)

Visszavásárlási feltételek

Amennyiben eredeti dobozában visszaküldi/eljuttatja hozzánk a megmaradt/fel nem használt termékeket, úgy visszatérítjük ezen termékek árát.

A visszaküldésre 14 naptári nap áll rendelkezésre a kézhezvételtől számítva. A visszaküldött termékeket akkor tudjuk visszavenni, ha ugyanolyan állapotban van, mint ahogyan azt eredetileg is megkapta, sérülésmentes, új állapotban. A visszatérítéshez szükség van a vásárlást igazoló e-számlára. 14. nap után a vásárlástól számított 1 hónapon belül is van lehetőség a megmaradt ép dobozok visszavásárlására, mely után 1960 Ft visszavét díjat számolunk fel.

Amennyiben élni kíván a visszaküldéssel, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailen admin@decko.hu címen, ahol minden instrukciót megadunk a visszaküldéssel kapcsolatban. Egyéb felmerülő kérdéseivel kapcsolatban is forduljon hozzánk e-mailen admin@decko.hu címen.

Amennyiben Ön eleve úgy kapja meg a csomagot, hogy sérültek az elemek, vagy nem azt kapta meg, amit rendelt, kérjük készítsen fotót róla és mielőbb jelezze részünkre. Mi pedig igyekszünk mielőbb orvosolni a problémát. :-)

Visszafizetés
Értesítést küldünk amint visszaérkezik hozzánk a termék és esedékessé válik a  visszafizetés, mely ugyanabban a formában történik, ahogyan az eredti kifizetés is történt.