Ugrás a tartalomra
💥ÚJ DECKO TERMÉKEK 💥 DURANTE JÁRÓLAPOK 💥 VERDURE KERTEK 💥 SOUNDSCAPE AKUSZTIKUS FALAK 💥
💥ÚJ DECKO TERMÉKEK 💥 DURANTE JÁRÓLAPOK 💥 VERDURE KERTEK 💥 SOUNDSCAPE AKUSZTIKUS FALAK 💥

Kiszállítás és Árufelvét

Szállítási feltételek

A DECKO-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink számára a lehető leghamarabb és legversenyképesebb szállítási szolgáltatást nyújtsuk. Futárszolgálatok igénybevételével biztosítjuk, hogy ügyfeleink a lehető legrövidebb idő alatt megkapják rendeléseiket.

Általában az alapértelmezett szállítási idő 2-4 munkanap, és törekszünk arra, hogy ezt az időkeretet minden rendelésnél tartani tudjuk.

Ingyenes helyszíni átvételt is kínálunk Budapest (Budaörs) és Veresegyházon található raktárainkban, az elérhetőségi oldalunkon található címeken. Ha azonban előnyben részesíti, hogy a rendelését közvetlenül az otthonába szállítsuk, együtt fogunk működni fuvarozó partnereinkkel, hogy a lehető legversenyképesebb árat kínáljuk Önnek.

Ha nem elégedett a nagyobb szállítmányok szállítási költségeivel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és megteszünk mindent, hogy jobb fuvarozási árajánlatot találjunk az Ön címére.

Számunkra fontos, hogy gyors és megbízható szállítást nyújtsunk ügyfeleinknek, és elkötelezettek vagyunk az Ön vásárlásának teljes elégedettsége érdekében. Ha kérdése vagy aggálya van a szállítási szabályzatunkkal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.