Ugrás a tartalomra
☝️Tavaszi Vásár Tavalyi Áron! 💥50% kedvezmény a kiegészítőkre: rámpa- és sarokelemekre, lépcső elemekre, szegélyekre, burkolatváltókra! Március 31-ig, a készlet erejéig! ☝️Tik rámpánk most elfogyott, Áprilisi végén érkezik a következő szállítmány!☝️
☝️Tavaszi Vásár Tavalyi Áron! 💥50% kedvezmény a kiegészítőkre: rámpa- és sarokelemekre, lépcső elemekre, szegélyekre, burkolatváltókra! Március 31-ig, a készlet erejéig! ☝️Tik rámpánk most elfogyott, Áprilisi végén érkezik a következő szállítmány!☝️

GYIK - Gyakori kérdések - további kérdéseidet várjuk, megválaszoljuk

+
A szokásos járólap mérete 300/300 mm és 11 db járólap van 1 dobozban, amely egy négyzetméter.
+
Nincs, ez a termék előnye - Csináld magad! Nagyon gyors és egyszerű a klikkelés, mintha legóznál. Amennyiben a járólapot adott méretre kell igazítani, azt bármilyen fa vágó szerszámmal méretre lehet vágni.
+
A szokásos járólap mérete 300/300 mm és 11 csempe / négyzetméter. Általában 11 lapra van szüksége / négyzetméter. Járólap számoláshoz kattintson ide vagy töltse le a számítási útmutatónkat pdf formátumban ide kattintva, amennyiben további segítségre van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére.
+
A szállítás költsége a célhelytől és a megrendelt mennyiségtől függ. A szükséges adatok birtokában szívesen küldünk árajánlatot. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a piacon elérhető legjobb szállítási költségeket biztosítsuk.
+
Vízálló, nem rohad, kültéri használatra tervezték. A járólap alatti műanyag háló a csapadékvíz elvezetésére szolgál.
+
Barna és grafit színű, valamint a zöld szintetikus gyeptégla.
+
Küldje el a terület fotóját és vázrajzát méretekkel e-mailben az admin@decko.hu címre.
+
A DECKO járólapok 55% keményfaforgácsból, 35% újrahasznosított HDPE műanyagból, 10% gyantából és kötőelemekből készülnek, hogy a járólapok hosszú élettartamot biztosítsanak. Környezetbarát termékek, újrahasznosított anyagokat használunk, és évente sok ezer tonna hulladéklerakó megtakarításával támogatjuk a globális erdőírtás csökkentését és ökoszisztémánk védelmét.
+
Ajánlatos a gépi fűrészek használata. Ha a rések mentén vágás szükséges, csakis éles kést használjon!
+
A kompozit lapok faanyag-tartalma 55%. Emiatt kellemes fa érzetet ad és mezítláb nagyon kellemes járni a felületén.
+
Csak slaggal vagy magas nyomású mosóval tisztítsuk időközönként. Ha zsíros folt, bármilyen leesett élelmiszer vagy pl. vörös bor kerül rá, akkor használjunk forró vizet és mosogatószeres szivaccsal dörzsöljük át a felületet, majd öblítsük le vízzel.
+
Ne aggódjon! Vegyen egy 40-es csiszolópapírt és hossz irányban csiszolja le. A felület eredetileg is egy csiszolt felület, csiszolási technikával helyre hozható.
+
Igen, számos ügyfél játszik ezzel. Határokat, sakktábla formátumot vagy csak különböző színeket rögzítenek le más-más területekre.
+
Jellemzően kemény felületekre - betonozott, aszfaltozott, járólapos, csempével burkolt vagy régi terasz padlóra. Vannak olyan ügyfelek, akik a tömörített zúzott kő alapra helyezik.
+
Nem. Ez a termék, miután összeklikkelte, nem fog mozogni, úgy fedi le a teljes területet, mint egy összefüggő felület.
+
Nem. A terméket úgy tervezték, hogy csúszásmentes legyen, még esőben vagy nedvesen a medence közelében sem csúszik. Télen a jegesedés - mint minden más felületen - problémát jelent, de sózható ha kell és hamar felszárad a napon.
+
A Decko járólapokra tízéves garanciát vállalunk. Garancia feltételeit itt találja.