Miért Decko? — DECKO Hungary Ugrás a tartalomra

Üdvözöljük a DECKO-nál

10 éves Fogyasztói Garancia

2013 óta forgalmazzuk ezeket a járólapokat Ausztráliában, és nem merült fel garanciális probléma velük.

Magyarországi raktárkészlet

Biatorbágyi és veresegyházi raktárainkból postázzuk a termékeinket vagy személyesen is felveheti előzetes egyeztetés alapján.

Kiállja az idő próbáját

Ausztrál szélsőséges időjárási körülmények között 2013 óta használják ügyfeleink panaszmentesen a tartósság és az ellenállóság szempontjából kiváló terméket.

Ingyenes termékminta rendelése

Amennyiben vásárlás előtt szeretné megtekinteni a járólapok anyagát, színét és minőségét, rendeljen ingyenes termékmintát ide kattintva.

DECKOKompozit Járólapok A legjobb és leggazdaságosabb időtálló kültéri burkolat választás

Decking Tiles Your Best Outdoor
Flooring Solution

Miért a DECKO Járólapok?

A részletekért kattintson az alábbi mezőkre

save with epson ecotank
Házilag telepíthető, gondozásmentes élettartamú

Versenyképes áron házhoz szállítjuk! A szükséges mennyiséget darabszámra is megadhatja, nem kell az egész dobozt megvásárolnia.
Csináld magad! Nincs szükség szakemberre a telepítéshez, hisz ön-klikkelős rendszerrel egyszerűen lerakható.
Nincs karbantartás, nem kell csiszolni, sem festeni vagy olajozni évente kétszer, mint a fa burkolatokat, ezért nagyon gazdaságos. Kortól függetlenül bárki, aki megvásárolja a járólapokat, saját maga rakja le.

ecotank is an easy operation printer
Csináld magad! Kész termék, és olyan egyszerű lerakni, mint legózni.

Vágás nélkül átlagosan egy négyzetméter/perc alatt le lehet rakni. Bármilyen fát vágó fűrésszel a szükséges méretre lehet vágni. Szükség esetén kollégáink segítenek
kiszámolni a szükséges mennyiséget, illetve további ötleteket adhatnak a tervezéshez és a vágások optimalizálásához.

epson ecotank is a top quality printer
Tartósság

A kompozit járólapok rendkívül tartósak, kopásállóak és csúszásmentesek. Kültéren vizesen is biztonságos a kisgyerekek és idősebbek számára is.
Télen a nap hatására hamar felszárad.

epson ecotank is enviromentally friendly
Környezetbarát

A kompozit járólapok a fa megjelenését és hangulatát biztosítják nagyrészt újrahasznosított anyagból. Ez a kompozit járólapok egyik fő előnye.

non slippery decking
Biztonságos és kellemes érzet mezítláb is

A DECKO járólapok önzáródó klikk rendszerrel vannak ellátva, így külön rögzítőelemek nélkül kapcsolódnak egymáshoz. Lerakás után nem vetemednek, nem mozognak.
Felülete nem csúszós vizesen sem, így a medence körüli felület burkolására is ideális megoldás.

save desk space with epson ecotank
Gondozásmentes és könnyen tisztítható

A kiváló minőségű DECKO Kompozit Járólapok nem igényelnek gondozást. Nem kell csiszolni, olajozni vagy festeni mint a fa burkolatokat.
Ellenáll az UV sugárzásnak is. Szükség szerint slaggal vagy magas nyomású mosóval érdemes lemosni, de nyitott térben az eső is megteszi ezt helyettünk.
A port és koszt lefújja a szél, lemossa az eső amely a résekben eltűnik és elúszik a vízzel.

enjoy peace of mind with epson ecotank
Nem rohad, nem penészesedik

A kompozit járólap színtartó, nem foltosodik , ellenáll a sérüléseknek, a penészgombáknak, nem rohad, nem reped és nem vetemedik.
Ha felülete sérül, azt könnyen durva csiszolópapírral ki lehet csiszolni hisz így készül az eredeti felszíne is.
Szálka- és szilánkmentes, biztonságos és kényelmes gyermekes családok és háziállatok számára is.

DECKO - a Kompozit Járólapok és Gyeptéglák Specialistája

Legjobb szállítási árak

Keményen dolgozunk azért, hogy ügyfeleinknek a lehető legkedvezőbb áron tudjuk kiszállítani a rendelt termékeket. Raktárainkból ön is felveheti.

A CSIKI-BEGE Cégcsoport tagja

A DECKO termékeket a cégcsoport, hosszú évek tapasztalatával ügyfeleinek elégedettségére összpontosítva fejlesztette gyártópartnerével.

Ügyfélszolgálat

Büszkék vagyunk az általunk kínált ügyfélszolgálat színvonalára, az eladás előtt és után. A fel nem használt termékek teljes árát visszaszállítás után visszatérítjük.

Versenyképes árak

Online vállalkozásként kiváló minőségű terméket kívánunk szállítani versenyképes áron. 2013 óta csak elégedett ügyfeleink vannak Ausztráliában is.

A DECKO kompozit járólapot úgy terveztük, hogy tartós és alacsony karbantartási alternatívát kínáljon a kültéri projektekben használt hagyományos fához képest. Kifejezetten szélsőséges éghajlatnak megfelelően tervezték és tesztelték. Tapintásra a fát érezzük benne mert 55%-os fa tartalma van, azonban mentes a tipikus fa karbantartási igényektől. A kompozit lamellák teljes vastagságúak. Vékonyított lapkákat nem javasolunk használni.

Értékesítési ügyfélszolgálatunkat elérheti a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, E-mailben, WhatsApp üzenetben az oldal bal alsó sarkában, Messengeren az oldal jobb alsó sarkában, SMS-ben vagy a +36 20 227 84 70 telefonszámon.

Örömmel válaszolunk minden olyan kérdésre, amely a termékkel, a szállítási folyamattal, akár a szükséges mennyiség kiszámolásával van szüksége segítségre, illetve bármilyen más információval kapcsolatban a legjobb vásárlási élmény biztosítása érdekében.

Ingyenes tervezést és tanácsadást kínálunk a legoptimálisabb telepítés érdekében. Ehhez küldje el a fotót a burkolandó területről, valamint a méreteket egy kézi rajzon feltüntetett fotóként bármely kapcsolati csatornánkra. Számláinkat kizárólag e-mailen elektronikus formában juttatjuk el önnek.

Rólunk mondták Ausztrál ügyfeleink:

-------

100% Satisfaction Rate from our big customer base! Please have a look at some of our reviews:

Sam Lu

“Nagyszerű termék amit rendkívül egyszerű lerakni. Kevesebb, mint három óra alatt végeztem, a vágásokat és szélek igazítását is beleértve. Most már a gyerekem is szívesen játszik a sima és kellemes járólapokon, nem mint a korábbi betonozott felületen. Ami még tetszik, hogy bármikor átrakhatom, akár a formát is megváltoztatva. A járólapokat nagyon könnyű tisztán tartani és már régóta élvezzük az új, friss látványt. Kiemelten ajánlom a terméket azoknak akik akár ideiglenes akár végleges átalakítást terveznek. Összességében egy kiváló termék.”

Martin Cervantes

“Fedett, betonozott teraszunkra kerestünk burkolatot. Örülünk, hogy a Decko-t választottuk mert a szolgáltatás és a termék is fantasztikus. Fantasztikus élmény volt a kiváló kommunikáció, támogatás és gyors kiszállítás. Az unalmas betonfelületet egy szép térré változtattuk, ahol szívesen töltünk időt a családdal. Nem tudom eléggé ajánlani. Nagyon könnyű lerakni, tiszta és kellemes rajta járni akár mezítláb is.”

Michaela Pitcaithly

"Megrendeltem a Decko Premium grafit járólapokat a belső udvaromra. Több terméket is megnéztem, de egyik sem felelt meg minőségben és kinézetben. Nagyon boldog vagyok a DECKO Járólapokkal amelyek tökéletesen megfeleltek a célnak és nagyon könnyű volt lerakni. Ajánlom bárkinek aki felújítani kívánja a kültereit.

Átvarázsolt belső udvar

Mozgasd a nyilat a kép közepén jobbra és balra.

A DECKO kompozit járólapok átalakítják a régi megjelenésű betonozott, burkolt vagy akár csúszós csempézett területeket kellemes, stílusos, gyerekbiztos, kültéri élménnyé.

Kiemelt Termékünk

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a kompozit fa?

 

A kompozit fa vagy fa-műanyag kompozitok (WPC-k) kompozit anyagok , amelyek farostból és hőre lágyuló műanyagból (pl. PE, PP, PVC vagy PLA) készülnek.

A fa-műanyag kompozitok legszélesebb körben használatosak a kültéri terek padlóján, de korlátokhoz, kerítésekhez, tereprendezéshez, burkoláshoz / iparvágányokhoz, parkok padjainak készítéséhez, díszítéshez, ablak- / ajtókeretekhez, valamint beltéri bútorokhoz is használják. A műanyag kompozitok környezetbarátabbak és kevesebb karbantartást igényelnek, mint a tartósítószerekkel kezelt tömör fa vagy keményfák.

 

DECKO composite wood composition

+
A szokásos járólap mérete 300/300 mm és 11 db járólap van 1 dobozban, amely egy négyzetméter.
+
Nincs, ez a termék előnye - Csináld magad! Nagyon gyors és egyszerű klikkelés, mint egy lego. Amennyiben a járólapot adott méretre kell igazítani, azt bármilyen fa vágó szerszámmal méretre lehet vágni.
+
A szokásos járólap mérete 300/300 mm és 11 csempe / négyzetméter. Általában 11 lapra van szüksége / négyzetméter. Járólap számoláshoz kattintson ide vagy töltse le a számítási útmutatónkat pdf formátumban ide kattintva, amennyiben további segítségre van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére.
+
A szállítás célhelyétől és a megrendelt mennyiségetől függ. A szükséges adatok birtokában szívesen küldünk ajánlatot. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a piacon elérhető legjobb szállítási költségeket biztosítsuk.
+
Vízálló, nem rohad, kültéri használatra tervezték. A járólap alatti műanyag háló a csapadékvíz elvezetésére szolgál.
+
Barna és grafit színű, valamint a zöld szintetikus gyeptégla.
+
Küldje el a terület fotóját és vázrajzát méretekkel e-mailben - admin@decko.hu címre.
+
A DECKO járólapok 55% keményfaforgácsból, 35% újrahasznosított HDPE műanyagból, 10% gyantából és kötőelemekből készülnek, hogy a járólapok hosszú élettartamot biztosítsanak. Környezetbarát termékek, újrahasznosított anyagokat használunk, és évente sok ezer tonna hulladéklerakó megtakarításával támogatjuk a globális erdőírtás csökkentését, az ökoszisztémánk védelmét.
+
Ajánlatos a gépi fűrészek használata. Ha a rések mentén vágás szükséges, csakis éles kést használjon!
+
A kompozit lapok faanyag-tartalma 55%. Emiatt kellemes fa érzetet ad és mezítláb nagyon kellemes járni a felületén.
+
Csak slaggal vagy magas nyomású mosóval tisztítsuk időközönként. Ha zsíros folt, bármilyen leesett élelmiszer vagy pl. vörös bor kerül rá, akkor használjunk forró vizet és mosogatószeres szivaccsal dörzsöljük át a felületet, majd öblítsük le vízzel.
+
Ne aggódjon! Vegyen egy 40-es csiszolópapírt és hossz irányban csiszolja le. 
+
Igen. Számos ügyfél játszik ezzel, határokat, sakktábla formátumot vagy csak különböző színeket rögzít le más-más területekre.
+
Jellemzően kemény felületekre - betonozott, aszfaltozott, járólapos, csempével burkolt vagy régi terasz padlóra. Vannak olyan ügyfelek, akik a tömörített zúzott kő alapra helyezik.
+
Nem. Ez a termék, miután összeklikkelte, nem fog mozogni, úgy fedi le a teljes területet, mint egy összefüggő felület.
+
Nem. A terméket úgy tervezték, hogy csúszásmentes legyen, még esőben vagy nedvesen a medence közelében sem csúszik. Télen a jegesedés - mint minden más felületen - problémát jelent, de sózható ha kell és hamar felszárad a napon.
+
A Decko járólapokra tízéves garanciát vállalunk. Garancia feltételeit itt találja.