Ugrás a tartalomra
💥ÚJ DECKO TERMÉK💥 DECKO DURANTE JÁRÓLAPOK 💥 20% ELŐÉRTÉKESÍTÉSI KEDVEZMÉNY ÉS INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MOST💥
💥ÚJ DECKO TERMÉK💥 DECKO DURANTE JÁRÓLAPOK 💥 20% ELŐÉRTÉKESÍTÉSI KEDVEZMÉNY ÉS INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MOST💥

10 ok

amiért az emberek

a DECKO-t választják!

1

Hangulatjavító

Mi a DECKO-nál nem a járólapok értékesítésére összpontosítunk elsősorban, hanem az ügyfeleink hangulatára. Ha a környezeted szép, a hangulatod is javul! Nálunk az ügyfél elégedettsége az első!

2

Okos választás

Karbantartásmentes! Nem igényel olajozást, festést, mint a többi, hagyományos fa járólap. A termeszek és a rothadás is elkerüli, így gondtalanabb is lehet az élet a DECKO járólapokkal.

3

Csináld magad!

A járólapok klikkrendszerrel kapcsolódnak egymáshoz, mint a lego! Csavarok és ragasztó nélkül telepíthető. Ha vágásra lenne szükség, egyszerű favágó szerszámmal is megoldhatod. Nincs szükség szakemberre!

4

Megbízhatóság

Célunk, hogy tevékenységünket tisztességesen és becsületesen űzzük. 10 év garanciát vállalunk termékeinkre és ügyfeleink igényeinek kielégítésre törekszünk.

5

A pénz érték

Általánosságban a DECKO járólapok 3x olcsóbbak mint a hagyományos fa járólapok, ha figyelembe vesszük a plusz eszközöket is, mint például a keret, gerenda, kapocs, csavarok és természetesen a telepítési költségek.

6

Fenntartható és környezetbarát

Óvd meg a fákat és a környezeted! A DECKO kompozit járólapok 95%ban újrahasznosított anyagból készülnek! 55% újrahasznosított fa és 45% HDPE és kötőgyanta a termékek alapja.

7

5 csillagos visszajelzések

A DECKO-nak 4.9-es a Google értékelése!

“Nagyon meg vagyok elégedve mind a Decko Hungary termékeivel, mind pedig a nyújtott szolgáltatással. Csak ajánlani tudom!” - Balla Zsolt

"Megbízhatóak, kedvesek és rendkívül segítőkészek. A teraszburkolat összerakása nagyon egyszerű volt, a végeredmény pedig pontosan olyan lett, amilyennek elképzeltük." - Várnai Pedro

8

Biztonságos

A Decko büszke arra, hogy tartós, biztonságos és csúszásgátló burkolólapokat kínál (R10 besorolás)! A rendszerének köszönhetően nem inog, nem kattog, nem recseg egyenetlen talajon sem. Stabil szerkezete miatt biztonságosan használható.

9

Légy kreatív!

Termékeink sokoldalúsága páratlan. Ügyfeleink mindig meglepnek Minket, a DECKO járólapok használatának újabb és újabb módjával. Legyen szó egy óriás sakktábláról vagy lenyűgöző  járólap kombinálásokról.

10

Mozgathatóság

Ne aggódj ha költözni kell, hisz a DECKO járólapokat ugyanolyan egyszerű eltávolítani, mint telepíteni.