Ugrás a tartalomra
💥ÚJ DECKO TERMÉKEK 💥 DURANTE JÁRÓLAPOK 💥 VERDURE KERTEK 💥 SOUNDSCAPE AKUSZTIKUS FALAK 💥
💥ÚJ DECKO TERMÉKEK 💥 DURANTE JÁRÓLAPOK 💥 VERDURE KERTEK 💥 SOUNDSCAPE AKUSZTIKUS FALAK 💥

Lerakási útmutató

Ezek az irányelvek ajánlások. Ügyfeleink felelőssége, hogy körültekintően és biztonságosan végezzék el a telepítést annak érdekében, hogy elkerüljék a telepítés során bekövetkező esetleges baleseteket. Kérjük, vegye figyelembe a telepítés utáni takarításra vonatkozó javaslatainkat is - bőséges vízzel mossa le a port a felületről, amely például enyhe eső után, üledéknyomot hagyhat. 

Első a biztonság - A DECKO járólap kezelése és gondozása - 12,5 kg-os kartondobozunk legfeljebb 11 járólapból áll, és biztonságosan lehet kezelni, szállítani. A kartondobozokat környezetbarát módon gyártják újrahasznosított papírból. Kérjük, hasznosítsa újra vagy helyezze újrahasznosító tartályba.

Ha a burkolólapok egymásra vannak rakva a telepítés alatt, csúszósak lehetnek, ezért ne járjon egymásra rakott lapokon. 

Telepítés előtt fontolja meg a szegélyezési lehetőségeit. Biztosítani kell a járólapok megfelelő vízelvezetését. Nem mindig szükséges szegélyt lerakni. Ideális esetben a széle gyep vagy kavicságy lesz, amely a felszín felső felületével van kiegyenlítve.

  

 

A telepítés megkezdéséig tárolja a DECKO járólap dobozokat száraz helyen, hogy megőrizze a termékek épségét.

Bőrrel való érintkezés: Méretre igazítás esetén ha a keletkező porral érintkezik a bőr vagy a haj, mossa le szappannal és vízzel.

Szemmel való érintkezés: Ha por kerül a szemébe, azonnal mossa ki vízzel. Bármilyen irritáció esetén forduljon orvosához.

A DECKO járólapok egyik legjobb tulajdonsága az, hogy a telepítése egyszerű és gyors!  A  termékek önklikkelő rendszerekből állnak, így semmilyen speciális eszközre nincs szükségünk.

Telepítés

  • A DECKO járólap nem igényel semmiféle ragasztót, csavart vagy egyéb rögzítőelemet
  • Önklikkelően záródnak, így a telepített terület biztonságos, csúszásmentes és fix.
  • Rugalmassága és mérete miatt nem fog mozogni vagy billegni. Kissé egyenetlen felület is lefedhető a járólapokkal.
  • Javasoljuk, hogy először telepítse az egész járólapokat, és utoljára azokat, ahol cső, oszlop vagy alak miatt vágásokra van szükség.
  • Mindig ellenőrizze, hogy a vágott darabok újra felhasználhatók-e egy másik helyre. 
  • Ügyeljen arra, hogy az első járólap tökéletesen egyenes irányban álljon, mivel a többi járólap ugyanazt a szöget fogja követni.
  • Használhat bármilyen favágó szerszámot.
  • Mindig keresse meg a legjobb sarkot a kezdéshez. A leginkább látható saroknak teljes lapokkal kell kezdődnie. Amennyiben a járólapokat vágni kell, akkor a vágott részeket fal közelében helyezzük el. A külső sarkon kezdje el a fektetést.